Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Bli medlem i Dooropeners

Bli medlem i Dooropeners

Bli medlem

Åpne nye dører.

Som medlem i Dooropeners inviteres du til nettverksmøte hver onsdag kl 11.20–13. 00 i Østensjøveien 24. Det blir servert lunsj, vi blir kjent med nye motiverte mennesker, og åpner dører til nye forretningsforbindelser og forretningsmuligheter.

Som en del av et nettverk hjelper vi hverandre med vekst og mersalg gjennom nettverksbygging.

Bli medlem i Dooropeners

Nettverk. Nøkkelen til suksess.

Et forretningsnettverk er en arena for bedrifter som ønsker nye forretningsmuligheter.

Et forretningsnettverk er en sosioøkonomisk aktivitet hvor likesinnende forretningsfolk møtes for å se etter, skape og ikke minst gripe nye forretningsmuligheter. De fleste forretningsfolk ser på denne type aktivitet som et kostnadseffektivt alternativ til mer tradisjonell markedsføring som reklame og annen profilering.

Nettverksbygging blir bare viktigere og viktigere. Før sa man gjerne at «Det er ikke hva du vet, det som gjelder er hvem du kjenner». Nå sier man heller «Hvem kjenner deg?»

Bli medlem
Bli medlem

Å bygge relasjoner er å bygge broer

Relasjonen mellom deg og den andre må bygge på gjensidige fordeler, vinn-vinn, hvor begge parter har strategiske og økonomiske fordeler av samarbeidet (relasjonen). Har ikke begge parter signifikante fordeler ved å samarbeide, har den ene parten ingen grunn til å opprettholde relasjonen. Med dette menes at relasjonen kun vil bli opprettholdt så lenge den er gunstig for begge parter.

Søk om å bli medlem i Dooropeners forretningsnettverk

Klikk på den blå lenken nedenfor for å sende oss en søknad. Har du ikke hørt fra oss innen noen dager, ta kontakt. Vi behandler søknadene fortløpende.

Søknaden avgjøres av styringsgruppen i Dooropeners Norway. 

Medlemskap kan søkes etter å ha vært gjest to ganger. Man kan maksimalt være gjest tre ganger.

Gjester skal ikke drive konkurrerende virksomhet til noen av deltakerne. Hør med den som inviterte deg om dette.

Når du er blitt medlem, vil du motta en velkomstmail fra oss. Medlemskap i Dooropeners er gratis, og vi betaler kun for lunsjen vi spiser.