Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Våre medlemmer

Våre medlemmer

Roger Sollied Johansen, Senior Recruitment Advisor

MDE-historien startet i 2007 med rekruttering og personell innen olje og gass. I dag bidrar vi til verdiskapende møter innen en lang rekke ulike bransjer.

Vi har hjulpet mange tusen arbeidstakere og bedrifter med å finne hverandre. I dag består MDE Group av 12 selskaper som tilbyr konsulent- , bemannings- og rekrutteringstjenester, regnskapstjenester, offshorepersonell og rådgivning. Målet vårt er å bidra til verdiskaping ved å rådgi og tilrettelegge slik at arbeidstakere og virksomheter finner hverandre – basert på kompetansebehov og egenhet.

Thomas Medvik, daglig leder

SmartKom er en ledende forhandler av Ice Bedrift.

Eirik Øhlschlägel, Country Manager

Brunata leverer løsninger for fjernavlesing og avregning av energi- og vannforbruk. Brunata har mer enn 100 års erfaring med utvikling, produksjon og leveranse av systemer for individuell avregning av forbruk.

Petter Franck, daglig leder

Nilz AS er spesialisten innenfor trykk på tekstiler – dette har vi gjort siden vi startet opp i 1990. I tillegg leverer vi alt innenfor profilartikler.

Besøk oss på www.nilz.no og finn mer enn 50.000 artikler til inspirasjon.

Vineet Jain, CEO

Glocal View er et norsk IT-konsulentselskap med globale leveransesentre i India og Polen. Våre eksperter  hjelper kundene med å utvikle og forvalte IT-løsninger – alt fra webløsninger til mobile løsninger og skreddersydde IT-løsninger. Vi leverer også Global Remote utviklingsteam basert på kundens behov, noe som reduserer IT-kostnadene med opptil 70 %.

Trond Samstad, CEO

Samtext er et internasjonalt tekstbyrå med 26 ansatte og kontorer i Oslo, Helsingfors, Stockholm, København og Gillingham (UK). Dette er tjenestene kundene kjøper av oss:

ORIGINALTEKST – vi forfatter reklame- og markedsføringstekster, innhold til nettsider, sosiale medier og trykksaker, og vi skriver teknisk dokumentasjon.
VERSJONERING – vi konverterer reklame- og markedsføringstekster til et annet språk enn de opprinnelig er skrevet på, og for et annet land enn de opprinnelig er ment for.
OVERSETTING – kommersielle tekster (kontrakt, jus, økonomi, produktpresentasjoner, bedrifters egenpresentasjon), dokumentasjon, akademiske tekster, audiovisuelle tekster (filmmanus, dubbemanus, dialoger) og faglitteratur.
UNDERTEKSTING – videoer, reklamefilmer, dokumentarfilmer og spillefilmer.
TEKSTFORBEDRING – redigering, språkvask og korrektur.

Steinar Nordbø, partner

Runestein AS er en totalleverandør av grafisk produksjon til bedriftsmarkedet. Vi gjør alt fra tradisjonelle trykksaker som brosjyrer, kataloger, klistremerker, plakater, bøker, konvolutter til storformatprint, skilt, foliering, merchandise, emballasje, poser, messemateriell og stort sett det meste du kan sette farge på.

Det som kjennetegner kundene våre, er at de har et variert behov og ønsker å ha én kontaktperson å forholde seg til uansett hva de skal ha produsert. I tillegg til selve produksjonen, sørger vi også for pakking og distribusjon.

Typiske kunder er reklame-, design- og eventbyråer samt bedrifter med egen markedsavdeling, men alle er velkomne. Du kan også få kreativ bistand, ettersom mange av kundene våre selv er leverandører.

Rudi Baumgarten, CEO

Safety Computing er en totalleverandør av IT-drift, brukerstøtte, IT-konsulenttjenester, maskinvare, IT-sikkerhet og skytjenester for bedrifter og organisasjoner. Vårt produkt er smarte tjenester som samlet ivaretar bedriftens/organisasjonens sikkerhet, sørger for samhandling og tilgjengelighet for alle ansatte, og gir økt produktivitet og verdiskapning for bedriften/organisasjonen.

Safety Computing påtar seg ansvaret for IKT-leveranser i alle ledd. Fra planleggingsstadiet til installasjons- og driftsstadiet. Vi samarbeider med kundens tredjepartsleverandører av programvare for å sikre høy kvalitet på leveransen og pålitelig drift for våre kunder. Safety Computing sin oppgave er å gi våre kunder optimale IKT-systemer.

Christian Hellumsand, daglig leder

Arctic Aerials er en norsk, Oslo-basert droneaktør innen first-person-view droner, eller såkalt FPV.

Med våre spesialbygde droner og lang internasjonal erfaring, lever vi for å skape cinematiske øyeblikk du aldri før har sett maken til. Og gir ditt videoinnhold en wow-garanti!

Homeira Kielland-Lund, konsulent

Silhouet ble grunnlagt i 1988 av tre danske forretningsfolk som til sammen hadde bred erfaring med reklame, ledelse, organisasjon og salg.

Vi leverer jordnære og praktiske metoder innenfor ansettelse, organisasjon og medarbeiderutvikling. Fokuset er på å utvikle og levere målrettede og anvendelige kurs og rekrutteringstester som utgjør en forskjell i selskapet og hos medarbeiderne fra første dag.

Mottoet er «Vi gjør deg klok på mennesker», og fordi medarbeiderens velvære, villighet og dyktighet er helt avgjørende i en moderne virksomhet, er dette kjerneområdet vårt. Et viktig prinsipp er f.eks. at du ikke er ferdig med et kurs før du har opnåd det du selv ønsker å oppnå med kurset.

Dooropeners forretningsnettverk

Én gang i uken samles vi i Dooropeners til lunsjmøte for å hjelpe hverandre med mersalg og vekst gjennom nettverksbygging. Vi stiller opp med samme motivasjon – å utvide vår egen virksomhet.

Mer enn noen gang tidligere må ledere, selgere og forretningsfolk jobbe med nettverk for å lykkes i næringslivet. Dooropeners gir en positiv, støttende, og strukturert arena for å utveksle kvalitetssikrede døråpninger/referanser som bidrar til økt vekst. Som medlem i Dooropeners får du tilgang til andres verdifulle nettverk. Men for å gjøre deg «fortjent» til å benytte deg av disse, må du bygge relasjoner og tillit over tid, slik at det er trygt å anbefale dine produkter og tjenester til andre.

På hvert lunsjmøte får du presentere deg selv, bedriften din og hva du søker etter. Jobben starter først når de andre medlemmene har blitt kjent med deg og et behov i deres nettverk dukker opp. Det er det som skjer mellom alle nettverksmøtene, som krever en innsats fra deg.

Follow by Email
LinkedIn
Share