Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Våre medlemmer

Våre medlemmer

Glocal-view-logo

Glocal View AS

Glocal View er et norsk IT-konsulentselskap med globale leveransesentre i India og Polen. Våre eksperter  hjelper kundene med å utvikle og forvalte IT-løsninger – alt fra webløsninger til mobile løsninger og skreddersydde IT-løsninger. Vi leverer også Global Remote utviklingsteam basert på kundens behov, noe som reduserer IT-kostnadene med opptil 70 %.

Vineet Jain

Vineet Jain, CEO

Serieentreprenør. Grunnlegger av Glocal View Group. Co-founder & CEO Cuppanord I. President – Europe ved MSME & Startups Forum – Bharat

Se intervju med Vineet her: KLIKK

Samtext-schwungen

Samtext International AS

Samtext er et internasjonalt tekstbyrå med 24 ansatte og datterselskaper i Oslo, Helsingfors, Stockholm, København og Gillingham (UK).

ORIGINALTEKST – forfatting av reklame- og markedsføringstekster, innhold til nettsider, sosiale medier og teknisk dokumentasjon.
VERSJONERING – konvertering av reklame- og markedsføringstekster til et annet språk enn de opprinnelig er skrevet på, og for et annet land enn de opprinnelig er ment for.
OVERSETTING – kommersielle tekster (kontrakt, jus, økonomi, produktpresentasjoner, bedrifters egenpresentasjon), dokumentasjon, akademiske tekster, audiovisuelle tekster (filmmanus, dubbemanus, dialoger) og faglitteratur.
UNDERTEKSTING – videoer, reklamefilmer, dokumentarfilmer og spillefilmer.
TEKSTFORBEDRING – redigering, språkvask og korrektur.

Trond Samstad

Trond Samstad, CEO

Trond er Samtexts administrerende direktør og mannen bak morselskapet i Oslo samt den videre ekspansjonen til Sverige, Danmark, Finland og England. Han grunnla Samtext i 1991, og har jobbet med selskapet på fulltid siden 1996.

Trond har kryptografi- og befalskurs fra Marinen samt mellomfag i sosialantropologi. Han er utdannet instruktør og coach i studie- og kommunikasjonsteknikker og jobbet som konsulent i Kværner 1989–96.

Sykkel med rojal sitteposisjon, inderøysodd, ørretfiske og science fiction løfter humøret hans betraktelig. Fun fact: Hans mor og far kastet mynt og kron om hvilken av hjembyene sine de skulle kalle ham opp etter – Stein for Steinkjer eller Trond for Trondheim. Far vant.

Safety Computing AS

Safety Computing er en totalleverandør av IT-drift, brukerstøtte, IT-konsulenttjenester, maskinvare, IT-sikkerhet og skytjenester for bedrifter og organisasjoner. Vårt produkt er smarte tjenester som samlet ivaretar bedriftens/organisasjonens sikkerhet, sørger for samhandling og tilgjengelighet for alle ansatte, og gir økt produktivitet og verdiskapning for bedriften/organisasjonen.

Safety Computing påtar seg ansvaret for IKT-leveranser i alle ledd. Fra planleggingsstadiet til installasjons- og driftsstadiet. Vi samarbeider med kundens tredjepartsleverandører av programvare for å sikre høy kvalitet på leveransen og pålitelig drift for våre kunder. Safety Computing sin oppgave er å gi våre kunder optimale IKT-systemer.

Rudi Baumgarten

Rudi Baumgarten, CEO

Med økonomibakgrunn og et brennende hjerte for teknologi startet Rudis  IT-reise tilbake i 1993, da som selvstendig konsulent for bedriftsmarkedet.

Se intervju med Rudi her: KLIKK

Moondeko-logo

Moondeko AS

Designmøbler fra produsentene Latorre, Alexandra, Trebol og andre. De er i hovedsak etablert i Valencia-regionen, og produktene er  håndlagde. Designbelysning fra 4CONCEPTS og spanske Ilusoria. Tekstiler fra My Alpaca Luxurycraft, og også tekstiler designet og produsert under vårt eget merke. Boligstyling: Veiledning før fotografering, ministyling, delstyling, og fullstyling til boliger før salg.

Vi leverer interiørkonsulenttjenester og interiørdesign i samarbeid med interiørarkitekter og designere, og er engasjert i store og små prosjekter. Vi innreder restauranter, kontorer, hoteller, hytter, private hjem eller båter. Vi produserer spesialtilpassede møbler.

Kristina Salnikove

Kristina Salnikove, Owner-Manager

«Man er ikke nødt til å være så hard mot hverandre i Norge, her er vi litt mer løsningsorienterte. Nordmenn er veldig snille folk, generelt. Det er veldig bra, og gjør det veldig enkelt å jobbe med nordmenn.»

Se intervju med Kristina her: KLIKK

Numetric AS

Numetric er et komplett regnskapsfirma som tilbyr alle typer tjenester innen regnskap. Dyktige og autoriserte regnskapsførere bistår med alt innen regnskap, årsregnskap, lønn, skatt og bedriftsøkonomisk rådgivning. I tillegg bistår selskapet ved firmaregistrering, kjøp og salg av selskaper og EU-registrering gjennom egen avdeling i Nederland.

Med kunder over hele landet, hjelper Numetric enkeltpersonforetak, organisasjoner, mellomstore og store bedrifter/konserner med regnskapsføring og rådgivning.

Hagos Yared

Hagos Yared, styreleder / daglig leder

Tidligere salgssjef i Eniro, salgssjef i Get, mediekonsulent i A-Media, salgsleder i 180.no, salgssjef i Intrum … og nå rådgiver på forretningsstrategi i tillegg til å drive Numetric på fulltid. Det er nok til å få noen og enhver til å kaldsvette, men Hagos er like rolig.

Proff Forvalt

Proff Forvalt

Proff Forvalt leverer oppdaterte opplysninger innen kreditt- og markedsinformasjon. Våre samarbeidspartnere / informasjonsleverandører er bl.a. Statistisk sentralbyrå, Experian og Brønnøysundregistrene.

Selskapet er Proff AS sitt satsingsområde innen kreditt- og regnskapsinformasjon. Vi har vært i markedet siden 1991, og er solid forankret som en pålitelig og seriøs samarbeidspartner for norsk næringsliv og offentlig virksomhet. Proff AS er et heleid datterselskap av Enento Group.

Simon Egeberg

Simon Egeberg, Key Account Manager

Dette er en mann som har jobbet med salg det meste av sitt voksne liv: ZARA, Netcom, Emerio Media, Viasat, Bisnode og nå Proff Forvalt. Dessuten er han grunnleggeren av Baby Travel Oslo som driver med utleie av barneutstyr!

Speditøren AS

Speditøren AS

Siden oppstarten i 1983 har Speditøren AS vært en innovativ og nytenkende aktør med hovedfokus på fortollingstjenester. Med våre 10 dedikerte ansatte bringer vi over 40 års erfaring til bordet, og vi er stolte av å bistå andre speditører når de står overfor utfordringer med kapasitet eller kompetanse.

Vi er også med og utvikler Digitoll, som blir en helt ny måte å fortolle på.

Velg Speditøren som din logistikkleverandør, og opplev den personlige oppfølgingen og fleksibiliteten som bare en liten, men dedikert speditør kan tilby.

Per Kristian Edvartsen

Per Kristian Edvartsen, logistikkspesialist

Innimellom alle mulige og umulige salgsrelaterte stillinger, stiftet Per Kristian også Crest Of Vanguard, et eget gamingsamfunn på YouTube. Han har en spesiell forkjærlighet for telefonsalg og direktesalg til både varme og kalde kunder, noe som tyder på at han ikke er en gjennomsnittlig introvert nordmann.

Logoen til EVIGR

EVIGR

Miljøvennlige biotech-produkter; blomster, planter, trær og mose.

Hos oss kan man leie, lease og kjøpe gjenbruksvarer fremfor å kjøpe og kaste forbuksvarer. Våre produkter er ekte blomster, planter og trær som er helt vedlikeholdsfrie og har 50-1000 ganger forlenget holdbarhet ved hjelp av bioteknologi.

Elida Berentsen

Elida Berentsen, daglig leder og eier

I 2016 leste Elida en vitenskapelig studie fra Australia om blomsterbransjen, som fikk henne til å innse at den hadde en hadde en urovekkende bakside. Hun forstod raskt at tallene for Norge var enda verre enn de australske, ettersom flyavstandene fra importland er lengre og lokal produksjon i Norge krever enorme mengder energi til oppvarming av drivhus. Elidas reise som gründer startet der, og etter flere år med planlegging og research gikk det seg til.

Solfilmsgruppen

Solfilmsgruppen Norge AS

Solfilmsgruppen er en ledende grossist innen solfilm, lakkbeskyttelse, interiørfolie og verktøy i hele landet – med fokus som spenner fra å beskytte lakk på kjøretøy til energieffektivisering av bygg og forlengelse levetiden til interiør i bygg.

Foto av Mergim Berisha

Mergim Berisha, daglig leder

Mergim har bakgrunn som bedriftsrådgiver, hvor struktur og endring har vært den røde tråden. Det aller mest interessante i en bedrift for hans egen del? Verdier, kommunikasjon og motivasjon på arbeidsplassen.

Det ryktes at han i løpet av sine 34 år på jorden har 35 år med arbeidserfaring.

Digital Kantine AS

Digital Kantine AS

Vi er noen ildsjeler som tror at fersk, hjemmelaget og smakfull mat gjør hverdagen bedre. Digital Kantine er laget for alle som ønsker dette i løpet av arbeidsdagen, men som kanskje ikke har tid eller kapasitet til det. Hver dag lager, pakker og leverer vi matbokser til alle dere flinke folk på arbeidsplassen deres.

Ettersom vi lager alt fra bunnen av kan vi selvsagt tilpasse matboksene for allergener eller andre behov/ønsker. Enkelt, effektivt og utrolig godt!

Marlin Christensen

Marlin Christensen, partner og daglig leder

Tekst kommer.

Re Boot logo

Re Boot AS

Hva gjør vi? Vi hjelper bedrifter, team, ledere og idrettsutøvere til å nå mål, bli mer effektive og til å vokse. Re Boot er et kompetansehus med mentaltrenere, leder- og salgscoacher. Vi har bakgrunn fra salg og ledelse i norsk næringsliv, lederutdanning fra forsvaret og innen mentaltrening. Vi støtter oss til den siste forskningen innen våre fagfelt, og coacher ledere, idrettsutøvere, ansatte basert på det vi finner evidens for i forskning.

Verden utvikler seg raskere enn noen gang, og vi må bli med på toget slik at vi ikke blir stående igjen på perrongen når toget har reist. For at det skal skje, må vi støtte oss til den nyeste forskningen som er tilgjengelig.

Ole Christian Sandvoll

Ole Christian Sandvoll

Ole Christian er mentaltrener, salgs- og ledercoach, og har en lederutdanning fra Forsvaret og over 20 års erfaring innen salg og salgsledelse. I tillegg studerer han idrettspsykologi og underviser nye leder- og mentaltrenere.

Han har vært mentaltrener for blant annet A-laget til Kolbotn Kvinner, som rykket opp til Toppserien i fotball for kvinner i 2023.

Ole Christian coacher ledere, selgere og team med metoder fra evidensbasert forskning, og utruster deg og ditt team med verktøy og kunnskap som trengs for utvikling og suksess. Den viktigste læringen er ikke teori, men teori og praksis i hverdagen.

Dooropeners forretningsnettverk

Én gang i uken samles vi i Dooropeners til lunsjmøte for å hjelpe hverandre med mersalg og vekst gjennom nettverksbygging. Vi stiller opp med samme motivasjon – å utvide vår egen virksomhet.

Mer enn noen gang tidligere må ledere, selgere og forretningsfolk jobbe med nettverk for å lykkes i næringslivet. Dooropeners gir en positiv, støttende, og strukturert arena for å utveksle kvalitetssikrede døråpninger/referanser som bidrar til økt vekst. Som medlem i Dooropeners får du tilgang til andres verdifulle nettverk. Men for å gjøre deg «fortjent» til å benytte deg av disse, må du bygge relasjoner og tillit over tid, slik at det er trygt å anbefale dine produkter og tjenester til andre.

På hvert lunsjmøte får du presentere deg selv, bedriften din og hva du søker etter. Jobben starter først når de andre medlemmene har blitt kjent med deg og et behov i deres nettverk dukker opp. Det er det som skjer mellom alle nettverksmøtene, som krever en innsats fra deg.