Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Våre medlemmer

Våre medlemmer

Roger Sollied Johansen, Senior Recruitment Advisor

MDE-historien startet i 2007 med rekruttering og personell innen olje og gass. I dag bidrar vi til verdiskapende møter innen en lang rekke ulike bransjer.

Vi har hjulpet mange tusen arbeidstakere og bedrifter med å finne hverandre. I dag består MDE Group av 12 selskaper som tilbyr konsulent- , bemannings- og rekrutteringstjenester, regnskapstjenester, offshorepersonell og rådgivning. Målet vårt er å bidra til verdiskaping ved å rådgi og tilrettelegge slik at arbeidstakere og virksomheter finner hverandre – basert på kompetansebehov og egenhet.

Thomas Medvik, daglig leder

SmartKom er en ledende forhandler av Ice Bedrift.

Eirik Øhlschlägel, Country Manager

Brunata leverer løsninger for fjernavlesing og avregning av energi- og vannforbruk. Brunata har mer enn 100 års erfaring med utvikling, produksjon og leveranse av systemer for individuell avregning av forbruk.

Petter Franck, daglig leder

Nilz AS er spesialisten innenfor trykk på tekstiler – dette har vi gjort siden vi startet opp i 1990. I tillegg leverer vi alt innenfor profilartikler.

Besøk oss på www.nilz.no og finn mer enn 50.000 artikler til inspirasjon.

Vineet Jain, CEO

Glocal View er et norsk IT-konsulentselskap med globale leveransesentre i India og Polen. Våre eksperter  hjelper kundene med å utvikle og forvalte IT-løsninger – alt fra webløsninger til mobile løsninger og skreddersydde IT-løsninger. Vi leverer også Global Remote utviklingsteam basert på kundens behov, noe som reduserer IT-kostnadene med opptil 70 %.

Trond Samstad, CEO

Samtext er et internasjonalt tekstbyrå med 26 ansatte og kontorer i Oslo, Helsingfors, Stockholm, København og Gillingham (UK).

ORIGINALTEKST – forfatting av reklame- og markedsføringstekster, innhold til nettsider, sosiale medier og teknisk dokumentasjon.
VERSJONERING – konvertering av reklame- og markedsføringstekster til et annet språk enn de opprinnelig er skrevet på, og for et annet land enn de opprinnelig er ment for.
OVERSETTING – kommersielle tekster (kontrakt, jus, økonomi, produktpresentasjoner, bedrifters egenpresentasjon), dokumentasjon, akademiske tekster, audiovisuelle tekster (filmmanus, dubbemanus, dialoger) og faglitteratur.
UNDERTEKSTING – videoer, reklamefilmer, dokumentarfilmer og spillefilmer.
TEKSTFORBEDRING – redigering, språkvask og korrektur.

Steinar Nordbø, partner

Runestein AS er en totalleverandør av grafisk produksjon til bedriftsmarkedet. Vi gjør alt fra tradisjonelle trykksaker som brosjyrer, kataloger, klistremerker, plakater, bøker, konvolutter til storformatprint, skilt, foliering, merchandise, emballasje, poser, messemateriell og stort sett det meste du kan sette farge på.

Det som kjennetegner kundene våre, er at de har et variert behov og ønsker å ha én kontaktperson å forholde seg til uansett hva de skal ha produsert. I tillegg til selve produksjonen, sørger vi også for pakking og distribusjon.

Typiske kunder er reklame-, design- og eventbyråer samt bedrifter med egen markedsavdeling, men alle er velkomne. Du kan også få kreativ bistand, ettersom mange av kundene våre selv er leverandører.

Rudi Baumgarten, CEO

Safety Computing er en totalleverandør av IT-drift, brukerstøtte, IT-konsulenttjenester, maskinvare, IT-sikkerhet og skytjenester for bedrifter og organisasjoner. Vårt produkt er smarte tjenester som samlet ivaretar bedriftens/organisasjonens sikkerhet, sørger for samhandling og tilgjengelighet for alle ansatte, og gir økt produktivitet og verdiskapning for bedriften/organisasjonen.

Safety Computing påtar seg ansvaret for IKT-leveranser i alle ledd. Fra planleggingsstadiet til installasjons- og driftsstadiet. Vi samarbeider med kundens tredjepartsleverandører av programvare for å sikre høy kvalitet på leveransen og pålitelig drift for våre kunder. Safety Computing sin oppgave er å gi våre kunder optimale IKT-systemer.

Christian Hellumsand, daglig leder

Arctic Aerials er en norsk, Oslo-basert droneaktør innen first-person-view droner, eller såkalt FPV.

Med våre spesialbygde droner og lang internasjonal erfaring, lever vi for å skape cinematiske øyeblikk du aldri før har sett maken til. Og gir ditt videoinnhold en wow-garanti!

Michael Palle Hansen, salgs- og markedsansvarlig

Budpartner AS er en lokal leverandør av bud- og transporttjenester. Våre kjerneområder er Oslo omegn og Østlandet.

Selskapet har solid bransjeerfaring, i tillegg til svært høy kompetanse på distribusjon og ulike transportløsninger. Vår visjon er å levere de beste tjenestene i vår bransje, med service og kvalitet i alle ledd. Hvorfor? Fordi vi er våre kunders ansikt utad.

Budpartner ønsker å bli sett, men først og fremst er vi en leverandør som ser andre. Hver enkelt kunde er ikke en i mengden hos oss. De blir verdsatt og satt pris på, og de blir ALLTID møtt med et smil.

Viggo Sundvold, daglig leder

Remedy Media er et markedsføringsbyrå som har spesialisert seg på å skape organisk trafikk via sosiale medier. Video er vårt foretrukne kommunikasjonsverktøy. Vi startet med å bistå premium reiselivsbedrifter, men kan i dag bistå de fleste bransjer. Når vi skal oppsummere det vi gjør, sier vi at vi digitaliserer jungeltelegrafen.

Jungeltelegrafen leder kunden din vei, og holder deg eksklusiv. Jeg  sørger for at den forblir din primære vekstmotor!

Kristina Salnikove, daglig leder

Moondeko leverer belysning & designmøbler fra Spania.

Designmøbler fra produsentene Latorre, Alexandra, Trebol og andre. De er i hovedsak etablert i Valencia-regionen, og produktene er  håndlagde. Designbelysning fra 4CONCEPTS og spanske Ilusoria. Tekstiler fra My Alpaca Luxurycraft, og også tekstiler designet og produsert under vårt eget merke. Boligstyling: Veiledning før fotografering, ministyling, delstyling, og fullstyling til boliger før salg.

Vi leverer interiørkonsulenttjenester og interiørdesign i samarbeid med interiørarkitekter og designere, og er engasjert i store og små prosjekter. Vi innreder restauranter, kontorer, hoteller, hytter, private hjem eller båter. Vi produserer spesialtilpassede møbler.

Christina Øverland-Engelsen, daglig leder

Our job is to create growth and value. We provide business leaders with the powerful tool of brand building. Branding is a crucial aspect for any company because it is the voice, the identity and the worth of the company. And how a company is perceived is paramount for how successful it is.

We provide: Research and Insight – Naming – Brand architecture – Brand strategies – Purpose development – Brand positionings – Brand Sprints

Dooropeners forretningsnettverk

Én gang i uken samles vi i Dooropeners til lunsjmøte for å hjelpe hverandre med mersalg og vekst gjennom nettverksbygging. Vi stiller opp med samme motivasjon – å utvide vår egen virksomhet.

Mer enn noen gang tidligere må ledere, selgere og forretningsfolk jobbe med nettverk for å lykkes i næringslivet. Dooropeners gir en positiv, støttende, og strukturert arena for å utveksle kvalitetssikrede døråpninger/referanser som bidrar til økt vekst. Som medlem i Dooropeners får du tilgang til andres verdifulle nettverk. Men for å gjøre deg «fortjent» til å benytte deg av disse, må du bygge relasjoner og tillit over tid, slik at det er trygt å anbefale dine produkter og tjenester til andre.

På hvert lunsjmøte får du presentere deg selv, bedriften din og hva du søker etter. Jobben starter først når de andre medlemmene har blitt kjent med deg og et behov i deres nettverk dukker opp. Det er det som skjer mellom alle nettverksmøtene, som krever en innsats fra deg.