Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Våre medlemmer

Våre medlemmer

Glocal-view-logo

Glocal View AS

Glocal View er et norsk IT-konsulentselskap med globale leveransesentre i India og Polen. Våre eksperter  hjelper kundene med å utvikle og forvalte IT-løsninger – alt fra webløsninger til mobile løsninger og skreddersydde IT-løsninger. Vi leverer også Global Remote utviklingsteam basert på kundens behov, noe som reduserer IT-kostnadene med opptil 70 %.

Vineet Jain

Vineet Jain, CEO

Serieentreprenør. Grunnlegger av Glocal View Group. Co-founder & CEO Cuppanord I. President – Europe ved MSME & Startups Forum – Bharat

Se intervju med Vineet her: KLIKK

Samtext-schwungen

Samtext International AS

Samtext er et internasjonalt tekstbyrå med 24 ansatte og datterselskaper i Oslo, Helsingfors, Stockholm, København og Gillingham (UK).

ORIGINALTEKST – forfatting av reklame- og markedsføringstekster, innhold til nettsider, sosiale medier og teknisk dokumentasjon.
VERSJONERING – konvertering av reklame- og markedsføringstekster til et annet språk enn de opprinnelig er skrevet på, og for et annet land enn de opprinnelig er ment for.
OVERSETTING – kommersielle tekster (kontrakt, jus, økonomi, produktpresentasjoner, bedrifters egenpresentasjon), dokumentasjon, akademiske tekster, audiovisuelle tekster (filmmanus, dubbemanus, dialoger) og faglitteratur.
UNDERTEKSTING – videoer, reklamefilmer, dokumentarfilmer og spillefilmer.
TEKSTFORBEDRING – redigering, språkvask og korrektur.

Trond Samstad

Trond Samstad, CEO

Trond grunnla Samtext i 1991, og har jobbet med det på fulltid siden 1996.

Han har kryptografi- og befalskurs fra Marinen samt mellomfag i sosialantropologi. Han er utdannet instruktør og coach i studie- og kommunikasjonsteknikker og jobbet som konsulent i Kværner 1989–96.

Fun fact: Hans mor og far kastet mynt og kron om hvilken av hjembyene sine de skulle kalle ham opp etter – Stein for Steinkjer eller Trond for Trondheim. Far vant.

Safety Computing AS

Safety Computing er en totalleverandør av IT-drift, brukerstøtte, IT-konsulenttjenester, maskinvare, IT-sikkerhet og skytjenester for bedrifter og organisasjoner. Vårt produkt er smarte tjenester som samlet ivaretar bedriftens/organisasjonens sikkerhet, sørger for samhandling og tilgjengelighet for alle ansatte, og gir økt produktivitet og verdiskapning for bedriften/organisasjonen.

Safety Computing påtar seg ansvaret for IKT-leveranser i alle ledd. Fra planleggingsstadiet til installasjons- og driftsstadiet. Vi samarbeider med kundens tredjepartsleverandører av programvare for å sikre høy kvalitet på leveransen og pålitelig drift for våre kunder. Safety Computing sin oppgave er å gi våre kunder optimale IKT-systemer.

Rudi Baumgarten

Rudi Baumgarten, CEO

Med økonomibakgrunn og et brennende hjerte for teknologi startet Rudis  IT-reise tilbake i 1993, da som selvstendig konsulent for bedriftsmarkedet.

Se intervju med Rudi her: KLIKK

Moondeko-logo

Moondeko AS

Designmøbler fra produsentene Latorre, Alexandra, Trebol og andre. De er i hovedsak etablert i Valencia-regionen, og produktene er  håndlagde. Designbelysning fra 4CONCEPTS og spanske Ilusoria. Tekstiler fra My Alpaca Luxurycraft, og også tekstiler designet og produsert under vårt eget merke. Boligstyling: Veiledning før fotografering, ministyling, delstyling, og fullstyling til boliger før salg.

Vi leverer interiørkonsulenttjenester og interiørdesign i samarbeid med interiørarkitekter og designere, og er engasjert i store og små prosjekter. Vi innreder restauranter, kontorer, hoteller, hytter, private hjem eller båter. Vi produserer spesialtilpassede møbler.

Kristina Salnikove

Kristina Salnikove, Owner-Manager

«Man er ikke nødt til å være så hard mot hverandre i Norge, her er vi litt mer løsningsorienterte. Nordmenn er veldig snille folk, generelt. Det er veldig bra, og gjør det veldig enkelt å jobbe med nordmenn.»

Se intervju med Kristina her: KLIKK

Numetric AS

Numetric er et komplett regnskapsfirma som tilbyr alle typer tjenester innen regnskap. Dyktige og autoriserte regnskapsførere bistår med alt innen regnskap, årsregnskap, lønn, skatt og bedriftsøkonomisk rådgivning. I tillegg bistår selskapet ved firmaregistrering, kjøp og salg av selskaper og EU-registrering gjennom egen avdeling i Nederland.

Med kunder over hele landet, hjelper Numetric enkeltpersonforetak, organisasjoner, mellomstore og store bedrifter/konserner med regnskapsføring og rådgivning.

Hagos Yared

Hagos Yared, styreleder / daglig leder

Tidligere salgssjef i Eniro, salgssjef i Get, mediekonsulent i A-Media, salgsleder i 180.no, salgssjef i Intrum … og nå rådgiver på forretningsstrategi i tillegg til å drive Numetric på fulltid. Det er nok til å få noen og enhver til å kaldsvette, men Hagos er like rolig.

Speditøren AS

Speditøren AS

Siden oppstarten i 1983 har Speditøren AS vært en innovativ og nytenkende aktør med hovedfokus på fortollingstjenester. Med våre 10 dedikerte ansatte bringer vi over 40 års erfaring til bordet, og vi er stolte av å bistå andre speditører når de står overfor utfordringer med kapasitet eller kompetanse.

Vi er også med og utvikler Digitoll, som blir en helt ny måte å fortolle på.

Velg Speditøren som din logistikkleverandør, og opplev den personlige oppfølgingen og fleksibiliteten som bare en liten, men dedikert speditør kan tilby.

Per Kristian Edvartsen

Per Kristian Edvartsen, logistikkspesialist

Innimellom alle mulige og umulige salgsrelaterte stillinger, stiftet Per Kristian også Crest Of Vanguard, et eget gamingsamfunn på YouTube. Han har en spesiell forkjærlighet for telefonsalg og direktesalg til både varme og kalde kunder, noe som tyder på at han ikke er en gjennomsnittlig introvert nordmann.

Logoen til EVIGR

EVIGR

Miljøvennlige biotech-produkter; blomster, planter, trær og mose.

Hos oss kan man leie, lease og kjøpe gjenbruksvarer fremfor å kjøpe og kaste forbuksvarer. Våre produkter er ekte blomster, planter og trær som er helt vedlikeholdsfrie og har 50-1000 ganger forlenget holdbarhet ved hjelp av bioteknologi.

Elida Berentsen

Elida Berentsen, daglig leder og eier

I 2016 leste Elida en vitenskapelig studie fra Australia om blomsterbransjen, som fikk henne til å innse at den hadde en hadde en urovekkende bakside. Hun forstod raskt at tallene for Norge var enda verre enn de australske, ettersom flyavstandene fra importland er lengre og lokal produksjon i Norge krever enorme mengder energi til oppvarming av drivhus. Elidas reise som gründer startet der, og etter flere år med planlegging og research gikk det seg til.

Re Boot logo

Re Boot AS

Hva gjør vi? Vi hjelper bedrifter, team, ledere og idrettsutøvere til å nå mål, bli mer effektive og til å vokse. Re Boot er et kompetansehus med mentaltrenere, leder- og salgscoacher. Vi har bakgrunn fra salg og ledelse i norsk næringsliv, lederutdanning fra forsvaret og innen mentaltrening. Vi støtter oss til den siste forskningen innen våre fagfelt, og coacher ledere, idrettsutøvere, ansatte basert på det vi finner evidens for i forskning.

Verden utvikler seg raskere enn noen gang, og vi må bli med på toget slik at vi ikke blir stående igjen på perrongen når toget har reist. For at det skal skje, må vi støtte oss til den nyeste forskningen som er tilgjengelig.

Ole Christian Sandvoll

Ole Christian Sandvoll, partner og styreleder

Ole Christian er mentaltrener, salgs- og ledercoach, og har en lederutdanning fra Forsvaret og over 20 års erfaring innen salg og salgsledelse. I tillegg studerer han idrettspsykologi og underviser nye leder- og mentaltrenere.

Han har vært mentaltrener for blant annet A-laget til Kolbotn Kvinner, som rykket opp til Toppserien i fotball for kvinner i 2023.

Ole Christian coacher ledere, selgere og team med metoder fra evidensbasert forskning, og utruster deg og ditt team med verktøy og kunnskap som trengs for utvikling og suksess. Den viktigste læringen er ikke teori, men teori og praksis i hverdagen.

Viken Rengjøring

Viken Rengjøring AS

Vi tilbyr totalløsninger for renhold til private og offentlige virksomheter – alt fra renhold av kontorer, daglig renhold, vinduspuss, byggrengjøring, hovedrengjøring, flyttevask og kantinedrift.

Razzaq Noshad

Razzaq Noshad, eier og daglig leder

Razzaq (47) fikk det å drive egen forretning inn med morsmelken, og kjøpte opp og drev sin egen kiosk i Trondheimsveien samtidig som han gikk på videregående – med faren som hjelpemann. Hva gjorde han med pengene da han til slutt solgte den med fortjeneste? Det får du vite i dette intervjuet.

Logoen til Lykkelig Barndom

Lykkelig Barndom

Kunne du noen ganger ønske at barnet ble levert sammen med en oppskrift? Det er helt normalt å ha tusen spørsmål og føle seg rådvill, og det er ofte bare små endringer som skal til (selv om problemet kanskje føles stort).

Vi tilbyr småbarnsforeldre en privat tjeneste hvor de kan ta kontakt ved behov og få rask hjelp.

Samlivsbrudd med barn involvert • Barnehagetilvenning • Barn som ikke vil i barnehagen  • Søvn og legging  • Barsel og barselgrupper  • Uenigheter om barneoppdragelsen • Støtte og veiledning ved kontakt med barnevernet

Nina Ulstein

Nina Stanghov Ulstein, daglig leder

Nina er grunnlegger og faglig ansvarlig for Lykkelig barndom. Hun er utdannet barnevernspedagog, har mellomfag i spesialpedagogikk, er relasjonsterapeut og har en rekke kurs i tilknytning til småbarnspsykologi. Nina er også sertifisert ART-veileder (sinnemestring) og ICDP-veileder (veiledning av foreldre).

Agnese Life Coach logo

AGNESE LIFE COACH

Hva gjør du? Når du forsøker å tilfredsstille andres forventninger, andres behov eller sosiale normer, risikerer du å miste deg selv. Når du prøver å få positiv oppmerksomhet, men unngår å sette grenser og stadig går på akkord med dine egne følelser og behov, skyldes det manglende tro på deg selv.

Hva burde du gjøre? Først og fremst å skape balanse mellom behovet ditt for positive tilbakemeldinger og andres forventninger til deg, og hensynet til deg selv.

Det kan du få hjelp til. Sammen med Agnese skaper du en solid forankring og retning for din personlige og profesjonelle utvikling. Du har alt du trenger for å bli den beste utgaven av deg selv.

Agnese Daniluka

Agnese Daniluka, relasjonscoach / mental trener

Med 25 års erfaring som drapsetterforsker i politiet, har Agnese gått fra å jobbe med straffesaker i Latvia og Norge til å hjelpe ambisiøse og dyktige profesjonelle med å styrke selvtilliten, bygge bærekraftige relasjoner og oppnå livsmestring.

Fleetbike-logo

Mobility Solutions AS

Vi tilbyr elektriske lastesykler og all nødvendig infrastruktur, inkludert ladestasjoner kalt FLEET-hubber som er drevet av 100 prosent fornybar energi og en brukervennlig app. Behovet for bærekraftige og praktiske løsninger for varetransport i bysentre bare vokser, og våre elektriske lastesykler tilbyr et miljøvennlig og effektivt alternativ til tradisjonelle fraktmetoder. Lastesyklene er utstyrt med et solid skap som kan håndtere opptil 150 kg, noe som gjør dem ideelle for leveranser til sluttmottaker.

Logistikk er løsningen, ikke utfordringen. Våre FLEET-hubber vil være plassert på strategiske steder i byen, og sikrer at syklene er lagret trygt, ladet og klare til bruk. I tillegg gjør vår brukervennlige app det enkelt finne tilgjengelige sykler og ladestasjoner – sømløst og praktisk.

Andreas Hætta

Andreas Hætta, CEO & Co-founder

Reisen til Andreas begynte med en utdannelse i journalistikk og maritime studier med spesialisering i finans og ledelse. Dette åpnet øynene hans for det stadig skiftende landskapet som kjennetegner transportteknologi.

Andreas har jobbet innenfor en rekke bransjer; fra NRK og kommersielle mediebedrifter til offshore-serviceindustrien. Erfaringene fra dette har vært svært gode å ha i arbeidet med å utvikle og lede FLEET.

Energihuset Marked AS

Energihuset Marked AS

Energihuset er et tverrfaglig rådgivningsfirma med spisskompetanse innen bærekraft, energibruk, miljø og energieffektivisering. Vi består av 19 dedikerte og kunnskapsrike mennesker – ingeniører, IT- og energirådgivere, som brenner for klima, energi, miljø og bærekraft.

Siden oppstarten har vi hjulpet rundt 300 kommuner, bedrifter, borettslag og sameier. I snitt har våre kunder spart mer enn 50 % av energiforbruket sitt. Vi har spart våre kunder for enorme summer og verden for enorme co2-utslipp.

Fra og med 2023 bistår vi også våre kunder med klimaregnskap og Åpenhetsloven. Dette gjør vi ved hjelp av et egenutviklet verktøy. Vi gjør hele jobben for kunden til en «gjør det selv-pris».

Sayra Barraza, KAM

Tekst kommer!

Dooropeners forretningsnettverk

Én gang i uken samles vi i Dooropeners til lunsjmøte for å hjelpe hverandre med mersalg og vekst gjennom nettverksbygging. Vi stiller opp med samme motivasjon – å utvide vår egen virksomhet.

Mer enn noen gang tidligere må ledere, selgere og forretningsfolk jobbe med nettverk for å lykkes i næringslivet. Dooropeners gir en positiv, støttende, og strukturert arena for å utveksle kvalitetssikrede døråpninger/referanser som bidrar til økt vekst. Som medlem i Dooropeners får du tilgang til andres verdifulle nettverk. Men for å gjøre deg «fortjent» til å benytte deg av disse, må du bygge relasjoner og tillit over tid, slik at det er trygt å anbefale dine produkter og tjenester til andre.

På hvert lunsjmøte får du presentere deg selv, bedriften din og hva du søker etter. Jobben starter først når de andre medlemmene har blitt kjent med deg og et behov i deres nettverk dukker opp. Det er det som skjer mellom alle nettverksmøtene, som krever en innsats fra deg.